Firmaflag

Firmaflag, -bannere, -vimpler i små og store oplag, syede, printede eller trykte. Antal stk. samt logoets udseende bestemmer, hvilken produktionsmetode der er bedst at anvende.

 

Applikerede og trykte flag

Man kan nemt kombinere de forskellige produktionsmetoder. Her er Hotel Svanens højkantsflag trykte, mens Restaurant No. 8 er applikeret. Dog er der ingen tvivl om at logoet på applikerede flag fremtræder mere klart, da der her er 3 lag stof mod trykte flag hvor farven er presset gennem 1 lag stof.

Applikeret flag

Dette fantastisk flotte logoflag til Ho Ferie- og Aktivitetscenter, er også applikeret. Dvs. at logoet er dannet ved at stof i forskellige farver, er syet på flagdugen, således at logoet dannes.

Printet flag på teleskopstang

Dette flag til Dyrenes Supermarked i Grindsted er sat på en teleskopflagstang med bannerarm. Flagstangen kan skydes op i 6 mtr. højde og kan monteres enten i en parasolfod, eller på en bilfod.

Printet flag

Amakulu Safari i Syd Afrika får deres logoflag printet på 110 gr. polyester. Nationalflagene er syet i 155 gr. spunden polyester (flagdug).

Applikeret flag

AJ Ruden får også syede flag


 

ÅBNINGSTIDER

Jeg kører ikke med faste åbningstider, men er normalt på systuen tirsdag til fredag fra kl. 8.00 - 15.00 samt efter aftale.

Det er altid en god ide at ringe i forvejen, hvis du vil være helt sikker på, at jeg er på systuen. Jeg træffes næsten altid på mobil 22790408.
 
Dybvad Design ApS | CVR: 32657133 | Chr. Lundsgaards Vej 39, 7200 Grindsted  | Tlf.: 75323939