Produkter fra systuen

Vi leverer syede, trykte og printede kvalitetsflag og med egen systue er vi meget konkurrencedygtige både når det gælder pris og leveringstid - også ved små oplag.

Applikation

I daglig tale siger vi tit, at vi syer flagene, men egentlig applikerer vi dem. Dvs. at vi tager stof i forskellige farver, og syer på flagdugen sådan, at det tiltænkte motiv dannes.

Tryk

Vi har aftaler med flere trykkerier, der kan levere trykte flag som færdigvarer, men også på rulle, så vi selv kan sy dem færdig. Her er det kun kanter/kantbånd, flagclips og evt. slagnet, der forlænger flagets levetid, som skal syes på.

Print

Print bruges mest til indendørs bannere, men vi printer også logoflag, og nogle gange får vi printet en specialfarve, der skal anvendes på de syede logoflag.

Opsyning

Vi fungerer også som lønsystue. F.eks. for firmaer der har specialiseret sig i print. De sender printene til os, og vi foretager så den sidste finish. Derudover syer vi filtre til industrien.

Tekstilbroderi

Med en Melco Amaya broderimaskine til professionelt brug, har vi teknologien med os, og leverer flotte logo- og navnebroderier. Vi broderer bl.a. navne og logoer på arbejdstøj, håndklæder, sportstasker, sportstøj o.l.
 

Kontakt os, vi rådgiver gerne fra idé til det færdige produkt, og sælger både til private og erhverv.

ÅBNINGSTIDER

Jeg kører ikke med faste åbningstider, men er normalt på systuen tirsdag til fredag fra kl. 8.00 - 15.00 samt efter aftale.

Det er altid en god ide at ringe i forvejen, hvis du vil være helt sikker på, at jeg er på systuen. Jeg træffes næsten altid på mobil 22790408.
 
Dybvad Design ApS | CVR: 32657133 | Chr. Lundsgaards Vej 39, 7200 Grindsted  | Tlf.: 75323939